Elektroniska prylar

Elektroniska prylar kommer det alltid finnas mycket av. Oavsett om det har med musik, dator eller film att göra. Möjligheterna är oändliga och utvecklingen kommer bara längre och längre för varje år som går. För varenda nya teknisk pryl vi köper, kommer ett tillbehör med ytterliggare fler prylar man ska använda sig utav. Det är allt ifrån batterier till laddare, men inte ens det skulle räcka.

De flesta av oss brukar ha en liten låda hemma som vi fyller med diverse skit. Och skiten jag syftar på är givetvis inte mindre än alla dessa tekniska prylar. För visst är den tekniska utvecklingen både på gott och på ont? Vi klarar oss inte utan dessa prylar, samtidigt som vi hatar att vi är beroende av dem på samma gång.

Frågan är om vi överhuvudtaget någon gång kommer att klara oss utan dessa prylar? För vad skulle egentligen hända om vi helt plötsligt vaknade en dag och alla våra tekniska prylar och nödvändigheter var puts väck? Lika bortblåsta som molnen på himmelen. En tanke vi givetvis inte vill tänka på och som å andra sidan inte verkar särskilt trolig överhuvudtaget.

För faktum är ju som så att vi lever i ett tekniskt samhälle där vi behöver alla dessa prylar i alla slags kommunikation med varandra. Och det är ju faktiskt en bra sak.