Återvinn telefonen

mobiltelefon hand

Vi har väldigt mycket teknik runt omkring oss varje dag, och en av de mest tekniskt avancerade prylarna vi bär med oss varje dag är vår mobiltelefon. Den är väldigt bra på många sätt men det finns också många problem man kan få om man till exempel vill sälja iPhone och köpa en Samsung i stället. Det kan vara svårt att få till en affär när man vill sälja sin mobil, men nu har det blivit så mycket enklare! Pantaluren.se heter ett nytt företag som har kommit upp på den svenska marknaden. De har här beskrivit hur idén till företaget först föddes:

Idén till Pantaluren kom ur ett havererat försök att sälja en iPhone på nätet. Efter oändligt många mail, utdragna prutningar och en no-show på stan slängdes handduken in. Vem hade kunnat ana att det skulle vara så omständligt att sälja sin telefon. Efter att ha frågat halva kompisgänget om de haft liknande erfarenheter, visade det sig att de flesta faktiskt inte alls hade det. De hade nämligen inte försökt sälja eller återvinna sina gamla telefoner överhuvudtaget.

Därefter grundades Pantaluren där du kan skicka in din telefon för försäljning, eller försäljning av delar av telefonen eller återvinning av den hos en materialåtervinnare. På det sättet gör du inte bara din egen plånbok en tjänst, och dina byrålådor som slipper vara fulla av gamla mobiler, du gör också miljön en stor stjänst genom att låta din telefon återvinnas och bli till nya produkter i framtiden. Vad väntar du på, sälj din gamla telefon till Pantaluren!