Håll koll på datorn

De flesta av oss har säkerligen någon gång varit med om diverse tekniska problem där hemma. För med tanke på hur många tekniska apparater som vi besitter nu för tiden, så kan man ju också räkna ut hur många gånger om året som någonting går snett på något sätt.

Och vad är då inte värre än när datorn totalt havererar när man som minst anar det. Kanske råkade man vara lite fumlig och spilla ut ett glas vin eller så kanske man råkade tappa den i golvet. Oavsett vad så kan både dessa händelser resultera i en ganska så stor katastrof.

För vi vet ju alla hur den där känslan är när man inser att man troligtvis inte kommer att kunna rädda datorn. Vilket ju i sin tur kommer att innebära att all information som finns på datorn aldrig mer kommer att kunna återses. Katastrofen är alltså ett faktum.

Det enda som skulle kunna hjälpa är en eventuell elektroniksanering eller att man lämnar in datorn till närmaste återförsäljare för att se vad deras datanissar kan göra. I vissa fall har man tur och datorn går att reparera fullt ut, men i många fall så är det redan för sent. Och det är i just den stunden som man i vanlig ordning önskar att man hade gjort en back up. Förhoppningsvis lär man sig av sina misstag i framtiden.