Sälj dina tekniska prylar

I dagens moderna samhälle så har vi kommit att bli allt mer nonchalant när det gäller våra egna ägodelar och alla de prylar vi sitter på där hemma. För tack vara det så kallade konsumtionssamhället som har växt framgenom åren, så köps det allt mer prylar till våra hem. Är det inte en ny TV som ska inhandlas så är det en ny hårfön. Och så här håller man på fram och tillbaka.

Men vad händer egentligen med alla de prylar som blir kvar när man har köpt nya? Vad händer med den där gamla TV:n eller den där gamla skivspelaren? Antingen så hamnar den längst in på vinden, eller så dumpar man den troligtvis på tippen. Och vi måste ju ändå vara överens om att dessa två sätt att göra sig av med saker på är mer än nonchalanta. Det är två rentav dåliga sätt att göra sig av med prylarna.

Sälj istället för att kasta dina tekniska prylar, och detta bör inte ens vara något man ska behöva fundera på. detta borde vara självklart för alla som behöver göra sig av med något. För det första så tjänar man ju bara på det, och för det andra så hjälper man faktiskt miljön lite på traven.